Mai multe percheziţii sunt făcute, joi, de ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie la Poliţia Vicovu de Sus şi la alte sedii ale IPJ Suceava, într-un dosar care vizează suspiciuni de corupţie instrumentat de DNA. Un poliţist ar fi ajuns băut la locul unui eveniment sesizat prin 112, iar echipajul chemat ulterior de cetăţeni nu ar fi luat măsuri pentru testarea şi sancţionarea acestuia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ofiţerii DGA fac, joi, mai multe percheziţii la sedii ale Poliţiei din judeţul Suceava, într-un dosar în care există suspiciuni de corupţie, au declarat, pentru News.ro, surse oficiale. 

Una dintre percheziţii are loc la Poliţia Vicovu de Sus, şeful acestei structuri, dar şi mai mulţi agenţi fiind suspectaţi într-un dosar penal al DNA care priveşte fapte la regimul rutier.

Ar fi vorba despre o sesizare din anul 2020.

Şeful unui post de poliţie s-ar fi dus băut la un eveniment sesizat prin 112, iar cetăţenii au sunat şi au reclamat acest lucru. Echpajul care a sosit ulterior la faţa locului nu ar fi luat măsuri pentru testarea poliţistului şi sancţionarea sa.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.