Doi bărbaţi au fost reţinuţi în urma unor percheziţii făcute marţi de poliţiştii din Mediaş la domiciliile lor, într-un dosar de tâlhărie. În casele suspecţilor, anchetatorii au găsit un televizor furat, două arme neletale, cinci cartuşe letale precum şi câteva zeci neletale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Agenţi din Poliţia Municipiului Mediaş, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Mediaş, au făcut, marţi, patru percheziţii domiciliare într-un dosar penal de tâlhărie, potrivit unui comunicat al Poliţiei Judeţene Sibiu.

”Poliţiştii au efectuat percheziţii la domiciliile a patru bărbaţi din municipiul Mediaş cu privire la care existau date şi informaţii că ar fi săvârşit în luna august o infracţiune de tâlhărie. În cadrul percheziţiilor, poliţiştii au identificat un televizor (obiectul infracţiunii de tâlhărie), precum şi două arme neletale, cinci cartuşe letale şi 71 de cartuşe neletale”, se arată în comunicat.

Doi bărbaţi, în vârstă de 29 şi 42 de ani, au fost reţinuţi pentru 24 de ore pentru tâlhărie şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, urmând a fi prezentaţi magistraţilor de la Judecătoria Mediaş cu propunere de arestare preventivă.

De asemenea, cu privire la unul dintre bărbaţi, din anchetă au rezultat indicii că ar fi săvârşit, în luna septembrie, infracţiunea de favorizare a infractorului, cercetările fiind continuate.

La acţiune au participat poliţişti de la Poliţia Municipiului Mediaş şi Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Sibiu, sprijiniţi de o grupare a Serviciului Acţiuni Speciale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.