Şeful Serviciului Poliţia Călare Iaşi, Tiberiu Cebotaru, a fost arestat pentru 30 de zile de magistraţii ieşeni, fiind acuzat de agresiune sexuală şi viol.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tiberiu Cebotaru a fost dus, joi, la Judecătoria Iaşi, după ce fusese iniţial reţinut de procurori, iar în urma audierilor, judecătorii au decis să emită pe numele său un mandat de arestare pentru 30 de zile.

Avocata Alexandra Cioată a declarat presei că Tiberiu Cebotaru se consideră nevinovat şi că este dispus să dea testul poligraf.

”Sunt mărturii de la martori, în special de la partea vătămată şi de la o prietenă de aceeaşi vârstă. În principal sunt aceste mărturii, există şi un raport medical care nu confirmă raportul sexual pentru că victima are un himen complezant, în limbaj popular elastic. Adică s-ar fi putut întâmpla sau nu s-ar fi putut întâmpla în acelaşi timp”, a afirmat avocata Alexandra Cioată.

Ea susţine că la mijloc ar fi vorba de o răzbunare, iar totul a pornit de la un contract civil încheiat de Tiberiu Cebotaru cu o familie privind vânzarea unui cal.

Avocata a precizat că nu ştie cum s-a ajuns la acuzaţiile de viol.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.