Procurorul-şef al DNA, Crin Bologa, a afirmat, joi, că instituţia a cerut pentru serviciul tehnic un buget de 30 de milioane de lei, în proiectul de buget fiind alocate 6 milioane de lei. Bologa afirmă că speră în rectificări bugetare pentru că, la cum este alocrea bugetară în acest moment, instituţia nu-şi poate derula activitatea în bune condiţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am cerut pentru serviciul tehnic 30 de milioane de lei şi am primit 6. Ne vom putea desfăşura activitatea probabil până la o rectificare bugetară”, a declarat Crin Bologa, referindu-se la bugetul instituţiei din acest an.

Şeful DNA a precizat că probabil ”Excutivul a apreciat să aloce o sumă mai mică, ca să se revină cu o rectificare”.

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

”Aşa cum arată alocarea bugetară în acest moment, nu ne putem desfăşura activitatea în bune condiţii”, a mai precizat şeful DNA.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.