Şeful DIICOT, Daniel Horodniceanu, a declarat, marţi, întrebat despre informaţiile apărute în spaţiul public potrivit cărora ar fi fost vizat într-un dosar al DNA, că a cerut Direcţiei Naţionale Anticorupţie să studieze acest dosar, el spunând că ar fi fost normal să fie anunţat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Da. Am făcut o solicitare de studiu al dosarului şi după ce o să mă lămuresc eu, o să pot lămuri şi pe altcineva", a declarat Horodniceanu, la sediul Ministerului Justiţiei.

De asemenea, întrebat de jurnalişti dacă era normal să fie anunţat şi dacă aşteaptă o explicaţie mai amplă, şeful DIICOT a spus: "Da, era normal sa fiu anunţat. (...) Întâi am să verific ce cuprinde acel dosar şi apoi vom discuta".

Daniel Horodniceanu a comentat astfel informaţii apărute în spaţiul public potrivit cărora ar fi fost vizat de o anchetă a DNA privind modul în care s-au luat mai multe decizii în dosarul în care a fost cercetat omul de afaceri Gruia Stoica, în 2006, când Horodniceanu conducea DIICOT Iaşi. Acest dosar ar fi fost clasat, între timp.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.