Secţia pentru judecători a CSM a decis, joi, numirea mai multor magistraţi în funcţii de conducere. Astfel, Rîşnoveanu Gabriela-Mihaela a fost delegată în funcţia de preşedinte al Tribunalului Bucureşti, iar Elena Blidaru Mateescu, preşedinte al Secţiei a VII-a civile la aceeaşi instanţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât numirea doamnei judecător cu grad profesional de curte de apel Elena Blidaru Mateescu în funcţia de preşedinte al Secţiei a VII-a civile a Tribunalului Bucureşti, pe o perioadă de 3 ani, începând cu data de 13.01.2023”, a transmis, joi, CSM.

Decizia a fost luată în unanimitate.

De asemenea, Secţia pentru judecători a decis delegarea judecătorului Andrei-Claudiu Rus în funcţia de preşedinte al Secţiei penale a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, începând cu data de 13.01.2023.

Delegarea este valabilă până la revenirea titularului pe post, în condiţiile legii, dar nu mai mult de 6 luni.

”Delegarea în funcţia de preşedinte al Tribunalului Bucureşti a doamnei judecător cu grad profesional de curte de apel Rîşnoveanu Gabriela-Mihaela, vicepreşedintele Tribunalului Bucureşti, începând cu data de 13.01.2023, până la revenirea titularului pe post, în condiţiile legii, dar nu mai mult de 6 luni”, este o altă decizie luată de magistraţi.

Judecătorii au avut, pe ordinea de zi a şedinţei de joi, mai multe delegări în funcţii de conducere, fiind vizate mai multe instanţe din ţară.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.