Comisarii Gărzii de Mediu Sălaj au făcut o plângere penală, după ce au descoperit deşeuri DEE pe strada Depozitelor din municipiul Zalău, ar în apropiere urme de incendiere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Comisarii Gărzii de Mediu Sălaj, sprijiniţi de echipajul Jandarmeriei Sălaj, s-au autosesizat şi au efectuat vineri, 27 mai, un control pe strada Depozitelor din municipiul Zalău. Au fost identificate deşeuri DEE dezmembrate, iar în imediata vecinătate a pădurii au fost găsite urme ale incinerării deşeurilor şi cablurilor”, a anunţat, joi, Garda de Mediu Sălaj.  

Sursa citată a precizat că, pentru săvârşirea faptei prevăzută de OUG 92/2021, art.66, alin. (1), literele e) şi g) – incendierea oricărui tip de deşeu şi/sau substanţă sau obiect, eliminarea deşeurilor în afara spaţiilor autorizate – Comisariatul Judeţean al Gărzii de Mediu Sălaj a sesizat penal Parchetul de pe lângă Judecătoria Zalău. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.