Ministrul Justiţiei, Raluca Prună, a declarat, joi seară, că beneficiul pe care l-a adus Guvernul Cioloş cetăţenilor a fost stabilirea unui standard de guvernare şi a susţinut că orice executiv va veni la Palatul Victoria după alegeri va fi comparat cu acest standard.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ministrul Justiţiei a spus, joi seară, la Digi 24, că Dacian Cioloş a imprimat un alt mod de a guverna, cu grijă faţă de societate, cu promovarea transparenţei şi cu respect.

"Cine va guverna după alegeri va fi inevitabil comparat cu standardul pe care echipa Cioloş l-a creat, ar fi păcat să nu se întâmple aşa”, a declarat Prună.

Despre planurile sale de după alegeri, Raluca Prună nu a dorit să comenteze şi s-a rezumat la a preciza că se va întoarce de unde a venit.

"Planurile mele sunt să mă întorc acolo de unde am venit (de la Bruxelles, n. red.). Am venit pentru un mandat limitat, rămân fidelă acestui plan. Orice s-ar întâmpla, nu se ştie, e prematur să vorbim, să ne concentrăm la o cetăţenie activă, în care să ieşim să votăm. După aceea, vom vedea”, a completat Raluca Prună.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.