Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au audiat, miercuri, mai multe persoane, în urma incidentului dintr-un hotel din Sectorul 1, unde poliţiştii au împuşcat un agresor care a murit la spital. Vor fi analizate şi imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă şi s-a dispus efectuarea autopsiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Având în vedere evenimentele produse în dimineaţa zilei de 22 aprilie 2020 într-un imobil din cartierul Pajura din Sectorul 1 al Capitalei, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti efectuează urmărirea penală într-un dosar având ca obiect împrejurările în care a survenit decesul unui bărbat în vârstă de 37 de ani, ca urmare a intervenţiei unor echipaje de ordine publică sesizate prin intermediul numărului unic de urgenţă 112”, a anunţat, miercuri, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Sursa citată precizează că, la locul evenimentului, s-a deplasat procurorul criminalist împreună cu poliţişti din cadrul Serviciului Omoruri şi Serviciului Criminalistic, în vederea efectuării cercetării la faţa locului.

”A fost dispusă efectuarea autopsiei medico-legale, activitate care va avea loc la Institutul de Medicină Legală „Mina Minovici” Bucureşti. Au fost audiate mai multe persoane, inclusiv membrii echipajelor de intervenţie, în legătură cu evenimentul menţionat. Au fost ridicate imagini surprinse de camerele de supraveghere din zonă, imagini care vor fi valorificate în cadrul cercetărilor”, au mai transmis procurorii.

Potrivit acestora, din actele de urmărire penală efectuate până la momentul actual a rezultat faptul că unul dintre agenţii de poliţie care au intervenit pentru imobilizarea bărbatului în cauză, care era înarmat cu mai multe obiecte ascuţite, a fost nevoit să execute foc cu armamentul din dotare, întrucât persoana respectivă nu s-a supus somaţiilor verbale şi a iniţiat un atac fizic împotriva acestuia. 

Un bărbat care alerga aproape dezbrăcat pe holurile unui hotel din Sectorul 1 al Capitalei, având asupra sa mai multe obiecte ascuţite, a agresat, miercuri dimineaţă, doi dintre poliţiştii chemaţi să intervină.

Agresorul a fost urmărit prin clădire, fiind împuşcat. Bărbatul, în vârstă de 38 de ani, a decedat ulterior la spital.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.