Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, s-a prezentat la DNA, joi dimineaţă, el declarând la ieşire că i s-a adus la cunoşinţă că are calitatea de suspect şi că este vorba de o plângere formulată de Sorin Blejnar, pentru fapte pe care le-ar fi făcut când era în zona de management privat. Negoiţă a spus că speră să ajungă cât mai repede în instanţă cu acest dosar, ca să îşi dovedească nevinovăţia

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Sper să ajung cât mai repede în instanţă cu acest dosar şi să-mi dovedesc acolo nevinovăţia. Este vorba despre nişte fapte de când eram eu în zona de managemenet privat”, a spus Robert Negoiţă, după ce a fost la DNA.

Robert Negoiţă a precizat că este vorba de un dosar deschis după o plângere făcută de fostul şef al ANAF Sorin Blejnar în 2009, iar acuzaţiile nu au nicio legătură cu activitatea lui de primar.

“Nu are nicio legătură cu activitatea mea de când fac management public sau cu demnitate publică. (…) Mă bucur că începe să se lucreze acest dosar şi sper să se rezolve cât mai repede”, a spus Negoiţă.

Întrebat care este prejudiciul din dosar, Robert Negoiţă a spus că procurorii i-au dat acum o situaţie, un punct de vedere pe care trebuie să îl studieze.

Întrebat dacă mai candidează la Primăria Sectorului 3, Robert Negoiţă a spus că şi-a anunţat intenţia de a candida şi acum nu s-a schimbat nimic.

De asemenea, întrebat dacă va fi afectată cariera sa politică după ce a fost pus sub acuzare într-un dosar la DNA, Negoiţă a spus: “Mă gândesc că nu”. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.