Ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, afirmă, joi, că instituţia nu a fost sesizată oficial cu privire la un pachet de legi în sfera securităţii naţionale şi nu se poate pronunţa despre aspecte apărute în spaţiul public.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ministrul Justiţiei a fost întrebat, joi, într-o conferinţă de presă, despre legile securităţii naţionale şi a afirmat: ”Ministerul Justiţiei nu a fost sesizat oficial cu privire la avizarea vreunui proiect de act normativ în această zonă şi nu are în portofoliu iniţierea unui act normativ în această zonă”.  

De asemenea, Predoiu a precizat că nu are informaţii cu privire la momentul în care acest pachet de legi ar putea fi supuse dezbaterii.  

Întrebat ce crede despre prevederile acestor documente apărute în spaţiul public, Predoiu a afirmat: ”Când ele vor intra în Ministerul Justiţiei le vom analiza şi ne vom pronunţa prin aviz, aşa cum facem pe orice proiect de lege”.  

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.