Un poliţist local din Sectorul 6 a fost reţinut pentru trei infracţiuni de trafic de influenţă, după ce ar fi pretins şi primit bani de la două persoane pe care le-a convins că va interveni pentru a le facilita angajarea ca poliţist local. De asemenea, el a primit bani de la o a treia persoană pentru a-i facilita obţinerea unui contract de închiriere a unui imobil.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au dispus, marţi, punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore faţă de inculpatul G.I.C., poliţist local la Direcţia Generală de Poliţie Locală Sector 6, pentru trei infracţiuni de trafic de influenţă.

"Din actele de urmărire penală efectuate până în prezent, a rezultat faptul că în cursul lunilor februarie 2019 şi februarie 2018 inculpatul a pretins, respectiv a primit de la două persoane sumele de 1.500 de euro, respectiv 4.000 de euro creându-le convingerea că va interveni pe lângă funcţionarii publici competenţi pentru a le facilita angajarea ca poliţist local. De asemenea, în cursul lunii aprilie 2019, inculpatul a primit suma de 700 de lei de la o persoană, creându-i convingerea că va interveni pe lângă funcţionarii publici competenţi pentru a-i facilita obtinerea unui contract de inchiriere a unui imobil", arată, într-un comunicat de presă, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Direcţia Anticorupţie pentru Municipiului Bucureşti şi Judeţul Ilfov.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.