Un plutonier de la o unitate militară din Bârlad a fost trimis în judecată de Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar Iaşi, pentru tentativă de omor, violare de domiciliu şi ameninţare. Bărbatul este arestat preventiv după ce, la începutul lunii iunie, a intrat în casa fostei sale prietene, din judeţul Vaslui, şi i-a lovit cu un ciocan în cap pe aceasta şi pe părinţii ei, cu intenţia de a-i ucide.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Procurorii militari de la Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar Iaşi au finalizat cercetările şi au dispus prin rechizitoriu trimiterea în judecată a inculpatului George Tiberiu Leonte, plutonier la o unitate militară din Bârlad, în stare de arest preventiv, pentru tentativă de omor calificat, violare de domiciliu şi ameninţare, anunţă Parchetul General.

Din rechizitoriu a reieşit că, în 2 iunie, în jurul orei 1.00, bărbatul a intrat cu un ciocan, fără drept şi fără permisiune, în casa fostei sale prietene, care locuia cu părinţii într-un sat din judeţul Vaslui. El a oprit alimentarea cu electricitate a casei, de la panoul electric, iar apoi i-a lovit pe cei din casă cu ciocanul, în special în zona capului, şi le-a provocat mai multe leziuni, cu scopul de a-i ucide.

Totodată, în 16 mai el ar fi ameninţat-o pe femeie de mai multe ori, în timpul unor discuţii telefonice, fiind vorba atât de ameninţări cu moartea sau cu acte de violenţă, cât şi privind acte păgubitoare împotriva ei şi a familiei sale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.