Peste 150 de persoane au fost plasate în arest la domiciliu sau sub control judiciar, în ultima săptămână, potrivit Poliţiei Române.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În ultima săptămână, la nivel naţional au fost dispuse măsuri preventive de supraveghere judiciară în cazul a 152 de persoane şi au fost înregistrate 22 de înlocuiri ale măsurilor preventive de supraveghere judiciară dispuse iniţial, cu alte măsuri.

Astfel, în cazul a 41 de persoane a fost dispusă măsura arestului la domiciliu, iar 111 au fost puse sub control judiciar.

Tot în această perioadă, măsura controlului judiciar a fost înlocuită, în nouă cazuri, cu arestarea preventivă, în 11 situaţii a fost înlocuită cu măsura condamnării cu executare, într-un caz, cu măsura condamnării cu suspendare, iar într-un alt caz a fost înlocuită cu o măsură educativă, mai spune Poliţia Română.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.