Un ofiţer de poliţie judiciară în cadrul Poliţiei municipiul Bucureşti a fost trimis în judecată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie pentru luare de mită, după ce a pretins de la un om de afaceri suma de 15.000 de euro, din care a primit aproximativ 30.000 de lei pentru a instrumenta un dosar penal conform intereselor acestuia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
DNA a transmis vineri, printr-un comunicat de presă, că procurorii din cadrul Secţiei de combatere a infracţiunilor asimilate infracţiunilor de corupţie au dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a lui Gabriel Necşulescu, la data faptei ofiţer de poliţie judiciară în cadrul Poliţiei municipiul Bucureşti - Serviciul de Investigare a Fraudelor, pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită. 
“În calitate de ofiţer de poliţie judiciară la Serviciul de Investigare a Fraudelor din cadrul Poliţiei municipiului Bucureşti, inculpatul Necşulescu Gabriel ar fi pretins în mod direct, cu titlu de mită, de la un om de afaceri, suma de 15.000 euro, din care ar primit prin intermediar, la data 5 martie 2010, suma de 25.000 lei, pentru a instrumenta, conform intereselor omului de afaceri, un dosar penal constituit la plângerea acestuia. Ulterior, în acelaşi scop, inculpatul ar mai fi pretins şi primit de la acelaşi om de afaceri, prin intermediar, diferite bunuri in valoare de aproximativ 6500 lei”, se arată în comunicatul DNA. 
Procurorii au dispus instituirea sechestrului asigurător asupra unui bun imobil aparţinând lui Gabriel Necşulescu. 
Dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalului Bucureşt
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.