O nouă înregistrare audio a lui Vlad Cosma a fost difuzată duminică seara de Antena 3, în care ar fi discuţii între procurori de la DNA Ploieşti şi fostul deputat, acesta fiind învăţat ce să spună în dosarul fostului primar al municipiului Ploieşti, Andrei Volosevici.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În înregistrare ar fi vocile şefului DNA Ploieşti de atunci, Lucian Onea, şi ale procurorilor Giluela Deaconu şi Gabriela Florea.

”În înregistrări este vorba despre dosarul fostului primar al Ploieştului, domnul Volosevici. Dosarul care s-a pregătit împotriva dânsului era ca să nu mai candideze pentru funcţia de primar al oraşului Ploieşti”, a declarat Vlad Cosma la Antena 3.

Înregistrarea ar fi din primăvara anului 2016, înainte ca Vlad Cosma să fie audiat în calitate de martor în dosarul lui Volosevici, iar procuroarea Giluela Deaconu l-ar fi învăţat cum să răspundă la anumite întrebări.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.