Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, afirmă că instituţia are aproximativ 5.000 de litigii noi pe an, apreciind că există ”un management rezonabil” la nivelul Direcţiei juridice. El adaugă că municipalitatea a început să nu mai piardă procese, însă sunt sume de achitat din anii anteriori.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Avem în continuare cam 5.000 de litigii noi pe an. Cred că există un management rezonabil la nivelul Direcţiei juridice, avem acord-cadru cu şase case de avocatură care preiau dosarele cele mai importante. Avem şedinţe periodice pe aceste dosare importante şi am început să nu mai pierdem, dar avem de plătit de urmă”, a afirmat Nicuşor Dan, duminică, într-o conferinţă de presă.

El a dat ca exemplu un proces cu Facultatea de Drept privind un teren de pe bulevardul Poligrafiei.

”Tot plătim, eu cred că procesul ăla nu trebuia să fie pierdut, dar s-a pierdut şi tot plătim. Cred că am plătit 25 de milioane pe trei ani”, a adăgat primarul general.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.