Ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, s-a întâlnit din nou, luni, cu reprezentanţi ai grefierilor, aşa cum fusese planificat încă de la sfârşitul săptămânii trecute.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat de presă transmis, luni seară, de Ministerul Justiţiei, ministrul Cătălin Predoiu a avut o nouă întâlnire cu reprezentanţi ai grefierilor.

Au fost abordate teme de interes pentru profesia de grefier, inclusiv chestiuni legate de statutul grefierilor, probleme salariale, recunoaşterea legală a orelor suplimentare, Scoala Naţională de Grefieri şi organizarea în perspectivă a profesiei de grefier.

”Întâlnirea a consacrat o perspectivă de cooperare între Ministerul Justiţiei şi sindicatele grefierilor. Ministerul Justiţiei îşi exprimă încrederea că, în urma acestor două întâlniri şi a poziţiei Guvernului Orban, sindicatele grefierilor vor opri mişcările de protest din ultimele zile”, a transmis Ministerul Justiţiei.

Ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, secretarul de stat Lidia Barac şi directori din cadrul Ministerului au avut, vineri, o întâlnire cu reprezentanţi ai grefierilor, în contextul protestelor acestora din ultimele zile.

”Eu sunt relativ optimist că vom găsi împreună o soluţie astfel încât toată lumea să fie mulţumită”, a declarat Predoiu, luni, la sosirea la Ministerul Justiţiei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.