Ministerul Justiţiei anunţă, marţi seară, că reia procedura de selecţie a membrului naţional la EUROJUST, suspendată la data de 10.12.2020. Candidaturile depuse până la data de 2 decembrie 2020 inclusiv, ora 17.00 vor fi analizate de către Comisia de analiză a dosarelor şi de interviu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Ministerul Justiţiei a anunţat, marţi seară, că reia procedura de selecţie a membrului naţional la EUROJUST. 
Candidaturile depuse până la data de 2 decembrie 2020 inclusiv, ora 17.00 vor fi analizate de către Comisia de analiză a dosarelor şi de interviu.
 
Afişarea rezultatelor cu lista persoanelor calificate pentru interviu va avea loc în perioada 01 - 04 martie 2021, pe site-ul Ministerului Justiţiei. 
 
”Persoanele care întrunesc condiţiile prevăzute la punctul 2 din Anunţul privind selectarea membrului naţional la EUROJUST, publicat în data de 6 noiembrie 2020, vor susţine un interviu în perioada 09-11 martie 2021. Modalitatea şi condiţiile de susţinere a interviului vor fi comunicate în termen util, luând în considerare şi evoluţia situaţiei epidemiologice. Interviul se va desfăşura în limbile română şi engleză”, a transmis Ministerul Justiţiei. 
 
Sursa citată a precizat că afişarea rezultatelor interviului va avea loc în data de 17 martie 2021 pe pagina de internet a Ministerului Justiţiei.
 
Eventualele modificări ale calendarului urmează a fi anunţate în timp util, pe site-ul Ministerului Justiţiei.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.