Medicul Dan Tesloianu, acuzat în dosarul refolosirii stimulatoarelor cardiace rămâne în arest preventiv, a decis, marţi, Curtea de Apel Bucureşti. Mandatul a fost prelungit până în 18 mai.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Admite contestaţia formulată de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti împotriva încheierii din data de 13.04.2023 (...) desfiinţează în parte încheierea din data de 13.04.2023 şi, rejudecând: (...) admite propunerea de prelungire a măsurii arestării preventive luate faţă de inculpatul Tesloianu Nicola Dan formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti”, este decizia luată, marţi, de magistraţii Curţii de Apel Bucureşti.

Magistraţii au mai decis prelungirea măsurii arestării preventive luate faţă de inculpatul Tesloianu Dan pe o perioadă de 30 de zile, de la 19.04.2023 până la 18.05.2023 inclusiv.

”Inlătură aplicarea dispoziţiilor art. 218 C.proc.pen. în privinţa inculpatului Tesloianu Nicolae Dan. Menţine în rest dispoziţiile încheierii contestate care nu contravin prezentei (referitoare la cheltuielile judiciare). În baza art. 425' alin. 3 C.proc.pen. rap. la art. 415 alin. 1 C.proc.pen. ia act de retragerea contestaţiei de către inculpatul Tesloianu Nicola Dan”, se mai arată în minuta şedinţei.

Decizia magistraţilor este definitivă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.