Adrian Gabriel Ilie, medic primar ORL la Spitalul Militar Central din Capitală, a fost reţinut, joi, de procurorii DNA, care îl acuză că a luat mită 1.000 de euro de la două persoane pentru operaţii de înfrumuseţare a nasului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Direcţia Naţională Anticorupţie a anunţat că procurorii au pus în mişcare acţiunea penală şi l-au reţinut pentru 24 de ore pe Adrian Gabriel Ilie, medic primar ORL la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central “Carol Davila”, cadru militar activ, cu gradul de locotenent colonel, pentru săvârşirea a trei infracţiuni de luare de mită.

Potrivit procurorilor, în perioada aprilie - 29 iunie 2016, medicul militar Adrian Gabriel Ilie a pretins 1.500 de euro de la trei persoane şi a primit din această sumă 1.000 de euro de la două dintre acestea, pentru intervenţii chirurgicale de înfrumuseţare a nasului (rinoplastii). 

Medicul Adrian Gabriel Ilie urmează să fie dus la Tribunalul Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.   

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.