Fostul primar al sectorului 5 Marian Vanghelie a declarat luni la DNA că a fost chemat "în calitate de talentat" şi a anunţat că în zilele următoare "vor apărea nişte lucruri frumoase".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Păi de ce pot să vin, atâta timp cât eu spun de dimineaţă până seara ce s-a întâmplat şi de ce suntem în momentul de faţă aşa cum suntem, că economia nu mai funcţionează, politicieni nu mai există, avem prim-ministru şi miniştri din Teleorman. Ce să mai, e totul minunat!", a spus Vanghelie.

Fostul edil, anchetat pentru corupţie, a spus despre DNA că e "singura instituţie care mai funcţionează din Romania" şi că "asta trebuie de aplaudat".

Vanghelie nu a dat detalii despre dosarul în care se a prezentat la DNA, dar a spus că zilele următoare vor apărea "nişte lucruri frumoase".

"Eu va zic că or să apară, nu că fac eu! Nu vedeţi că apar ele singure?", a adăugat fostul primar.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.