Liderul PSD Marcel Ciolacu a anunţat că miercuri şi joi vor fi depuse plângerile penale cu privire la Anexa 7.03 a bugetului pe 2021 prin care au fost alocate cele 380 milioane doar administraţiilor locale ale celor trei partide care formează coaliţia de guvernare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Miercuri şi joi se vor depune plângerile penale pe Anexa 7.03 la buget”, a afirmat Marcel Ciolacu, întrebat luni la finalul BPN al PSD despre subiect. 

Pe 1 martie, Marcel Ciolacu a anunţat că social-democraţii au decis să facă plângeri penale fostului premier Ludovic Orban, actualului prim-ministru Florin Cîţu, miniştrilor şi prefecţilor care au semnat fundamentarea unei anexe la bugetul de stat pe 2021 prin care au fost alocaţi bani administraţiilor locale ale PNL. El a adăugat că este o premieră în ultimii 30 de ani şi suma de 380 milioane a fost alocată numai administraţiilor locale ale celor trei partide care formează coaliţia de guvernare.

Proiectul legii bugetului de stat şi proiectul legii bugetului asigurărilor sociale de stat pe 2021 a fost adoptat de Parlament, în forma iniţiată de Guvern. Au fost depuse apeste 3.000 de amendamente, însă ele au fost respinse. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.