Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, în urma unei întrebări primite de la jurnalişti, că nu a discutat cu ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, sau cu premierul Dăncilă despre vreo ordonanţă privind aministia şi a spus că este ”absolut convins” că nu va exista o astfel de ordonanţă în jurul datei de 1 decembrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Nu am discutat cu ministrul Toader despre vreo ordonanţă de amnistie şi nici cu doamna Dăncilă şi sunt absolut convins că nu se va adopta nicio ordonanţă de amnistie, cum aţi spus dumneavostră, pe 1 decembrie sau în jurul lui 1 decembrie”, a răspuns Dragnea.

Întrebat dacă va fi adoptată o astfel de ordonanţă după 1 decembrie, Dragnea a răspuns: ”Nu ştiu domnişoară, nu cred, eu nu sunt în Guvern, nu s-a discutat aşa ceva, vă rog să comentaţi dumneavostră toate prostiile pe care le spun unii şi alţii la diverse televiziuni”.

În spaţiul public au apărut discuţii despre o eventuală ordonanţă de amnistie care ar urma să fie adoptată de Guvern, în 20 decembrie.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.