Procurorul general Augustin Lazăr a transmis, miercuri seară, un mesaj pentru cetăţeni, în care le spune să aibă încredere în procurori şi îi asigură că ei vor rămâne fideli spiritului Constituţiei. "Constituţia nu este numai a cuiva care pretinde că o ştie foarte bine şi că toţi ceilalţi o încalcă, Constituţia este a noastră, a tuturor", a afirmat Lazăr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Augustin Lazăr a transmis un mesaj românilor, în declaraţia de presă susţinută, miercuri seară, după ce ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a anunţat că declanşează procedura de revocare din funcţie a procurorului general.

"Doresc să le transmit cetăţenilor României să aibă încredere în procurori şi să îi asigur că vom rămâne fideli spiritului Constituţiei. Constituţia nu este numai a cuiva care pretinde că o ştie foarte bine şi că toţi ceilalţi o încalcă, Constituţia este a noastră, a tuturor, şi dacă vrem să apărăm ordine de drept sigur că plecăm de la spiritul Constituţiei României. Vom rămâne fideli spiritului Constituţiei României în sensul de a reprezenta cu profesionalism şi imparţialitate interesele generale ale societăţii şi de a apăra ordinea de drept, precum şi drepturile şi libertăţile cetăţenilor", a spus Augustin Lazăr.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.