Procurorul şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, a spus, vineri, în faţa Secţiei pentru procurori, că inspectorii judiciari au verificat activitatea biroului de presă, însă au verificat un alt site decât cel al Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Revenind la modalitatea superficială în care s-a redactat acest raport, s-a verificat activitatea biroului de presă. Nici măcar site-ul DNA nu a fost scris corect. O să vedeţi, ei au verificat ce se pune pe site-ul nknta.ro. Or, site-ul nostru este pna.ro, deci nu s-a greşit o literă. Şi mă întreb, cum să ai un control şi să nu ştii ce ai controlat şi să treci asemenea erori”, a declarat Laura Codruţa Kovesi.

Şefa DNA a spus că pot fi acceptate greşeli, fie ele şi gramaticale, însă se întreabă de ce „erorile sunt tot în minus şi nu în plus”.

„Sunt convinsă că poţi avea erori de o literă sau erori gramaticale. Dar tu spui că ai verificat activitatea biroului de presă şi ce pune DNA pe site, iar site-ul nu este cel corect. (...) Acceptăm că sunt erori, dar câteodată ne întrebăm de ce erorile sunt tot în minus şi nu în plus”, a subliniat Kovesi.

Ea a dat exemplu şi faptul că sunt procurori care au reclamat că volumul lor de activitate nu a fost trecut în raport.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.