Fosta şefă a Direcţiei Naţionale Anticorupţie a declarat, miercuri, că a primit numeroase ameninţări, iar Consiliul Superior de Apărare a Ţării (CSAT) a decis că trebuie să beneficieze de protecţie, motiv pentru care se deplasează cu o maşină a SPP:

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Kovesi a fost întrebată, miercuri, de ce beneficiază de protecţia SPP şi se deplasează cu o maşină a Serviciului şi a precizat că a primit ameninţări.

”Am protecţie în acest moment, protecţie faţă de faptul că am primit numeroase ameninţări. Atunci când am încheiat mandatul, am şi trimis copie după toate ameninţările pe care le-am primit şi cu  toate riscurile care există cu privire la siguranţa mea fizică, iar Consiliul Superior de Apărare a Ţării a decis că trebuie să beneficiez de protecţie în continuare”, a spus Kovesi.

Aceasta nu a oferit detalii despre ameninţările primite sau perioada pentru care beneficiază de protecţie. 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.