Kelemen Hunor a declarat vineri, referitor la decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie prin care a dispus anularea autorizaţiei de funcţionare a Liceului Romano-Catolic „Rákóczi Ferenc” din Târgu Mureş că este inacceptabil ca la interval de doi-trei ani, demersurile să fie luate de la capăt. „Nu ne vom lăsa bătuţi. Liceul deserveşte comunitatea locală. El există şi va exista, nu-l vom abandona”, a adăugat liderul UDMR.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a dispus, miercuri, anularea autorizaţiei de funcţionare a Liceului Romano-Catolic «Rákóczi Ferenc» din Târgu Mureş, dată prin ordin de ministru. Este inacceptabil ca, la fiecare doi-trei ani, trebuie să luăm totul de la capăt. Dar nu ne vom lăsa bătuţi. De îndată ce vom afla motivarea instanţei, vom reînfiinţa şcoala. Liceul deserveşte comunitatea locală. El există şi va exista, nu-l vom abandona”, a precizat Kelemen Hunor, potrivit unei postări făcute vineri pe pagina de Facebook a liderului UDMR. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.