Judecătoarea Denisa-Angelica Stănişor a fost aleasă, marţi, preşedinte al Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), în timp ce funcţia de vicepreşedinte i-a revenit procurorului Emilia Ion. Mandatele noii conduceri vor începe în 7 ianuarie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Biroul de Informare Publică şi Relaţii cu Mass Media din CSM a anunţat că, în cadrul şedinţei de plen a Consiliului, a fost ales în funcţia de preşedinte al CSM judecătorul Denisa-Angelica Stănişor, membru ales al CSM.

Totodată, în cadrul aceleiaşi şedinţe, în funcţia de vicepreşedinte al CSM a fost ales procurorul Emilia Ion, membru ales al Consiliului Superior al Magistraturii.

Potrivit sursei citate, mandatul preşedintelui, cât al şi vicepreşedintelui Consiliului Superior al Magistraturii este de 1 an, iar exercitarea acestuia de către noua conducere a Consiliului va începe la 7 ianuarie 2024.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.