Intact Media Group anunţă că va contesta hotărârea instanţei în dosarul privind şantajarea fostului administrator RCS&RDS. De asemenea, grupul precizează că poate susţine toate proiectele în care este angajat şi că va derula şi noi proiecte.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Intact Media Group a luat act de decizia Curţii de Apel de astăzi, 12 mai 2016.   Vom contesta hotărârea instanţei, convinşi fiind de justeţea probelor noastre", precizează grupul de presă într-un comunicat, referitor la decizia Curţii de Apel Bucureşti prin care directorul Antena Group Sorin Alexandrescu a fost condamnat la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare, Dan Voiculescu la doi ani de închisoare cu executare şi Camelia Voiculescu la doi ani cu suspendare, în timp ce Antena şi Intact Publishing au fost achitate.

Decizia, luată în dosarul şantajării  fostului administrator al firmei RCS&RDS Ioan Bendei, nu este definitivă şi poate fi contestată la instanţa supremă.

Grupul media menţionează că este "perfect capabil să susţină toate proiectele în care s-a angajat şi să dezvolte altele noi", printre acesta fiind "investiţia în tehnologia HD, în care va fi disponibilă transmisia tuturor canalelor TV Intact, începând cu luna septembrie 2016".

O altă zonă cheie în dezvoltarea strategică a grupului este expansiunea digitală, în care se vor investi 10 milioane de euro în perioada următoare, precizează Intact Media Group.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.