Un instructor auto din Galaţi a fost trimis în judecată, fiind acuzat de cinci infracţiuni de trafic de influenţă, după ce a primit bani de la cursanţi lăsându-I să creadă că are influenţă asupra unor examinatori din cadrul Serviciului Public Comunitar regim Permise de Conducere şi Înmatricularea Vehiculelor Galaţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ofiţerii Serviciului Judeţean Anticorupţie Galaţi au finalizat cercetările, iar procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi a dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a unui inculpat, instructor auto, în sarcina căruia s-a reţinut săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă în formă continuată.

”În fapt, s-a reţinut că inculpatul,  în calitate de instructor auto în cadrul unei şcoli de şoferi din municipiul Galaţi,  în perioada 2016 – 2017, a primit, pentru sine, în mod direct, de la cinci cursanţi ai şcolii, sumele de 300 de euro şi 300 de lei, 400 de lire sterline, 300 de euro, 150 de euro şi 1.200 de lei, după ce i-a lăsat să creadă că are influenţă asupra unor funcţionari publici, respective, examinatori din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatricularea Vehiculelor  Galaţi”, a transmis DGA.

De asemenea, instructorul auto le-a promis propriilor cursanţi că îi va determina pe examinatori să-i promoveze proba practică a examenului auto, în vederea obţinerii permisului de conducere auto.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.