Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi mai multe asociaţii de magistraţi anunţă decesul judecătoarei Bianca Elena Ţăndărescu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Cu profundă durere, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie anunţă trecerea în eternitate a doamnei Bianca Elena Ţăndărescu, judecător în cadrul Secţiei I Civile. Va rămâne pentru totdeauna în inimile prietenilor şi colegilor din cadrul Înaltei Curţi, precum şi ale tuturor acelora care i-au cunoscut echilibrul, înţelepciunea şi căldura sufletească. Deşi golul lăsat în sufletele noastre va rămâne pentru totdeauna de neşters, lumea spirituală a devenit de astăzi mai bună şi mai bogată”, transmite Instanţa Supremă.

Forumul Judecătorilor din România, Asociaţia Magistraţilor Europeni pentru Drepturile Omului şi Centrul de Studii de Drept European al Institutului de Cercetări Juridice „Acad. Andrei Rădulescu” al Academiei Române regretă profund dispariţia fulgerătoare judecătoarei Bianca Elena Ţăndărescu.

”Este nemărginită tristeţea pentru toţi cei care au cunoscut-o, ca Profesionist al dreptului, dar mai ales ca Om, de-a lungul întregii activităţi în slujba Dreptăţii. Aşa cum descria în interviul pentru promovarea la instanţa supremă idealurile şi vocaţia profesiei de magistrat, a reuşit să pună în valoare toate calităţile pe care ar trebui să le aibă orice judecător: „Drept, echilibrat, mult ştiutor de carte, structurat şi structurant pentru sistem””, afirmă reprezentanţii asociaţiilor de magistraţi.

Şi CSM a transmis un mesaj în care anunţă decesul judecătoarei.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.