ICCJ a respins cererea de reabilitare judecătorească formulată de patronul FCSB Gigi Becali, decizia nefiind însă definitivă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Respinge cererea de reabilitare judecătorească formulată de petentul Becali George. Obligă petentul la plata sumei de 200 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare către stat. Cu drept de contestaţie în termen de 10 zile de la comunicare”, se arată în decizia ICCJ.

El a solicitat reabilitarea după ce a fost condamnat definitv în trei dosare şi a şi executat condamnarea. El a fost condamnat  în dosarul Valiza”, în dosarul sechestrării hoţilor care i-au furat maşina şi în cel al schimbului de terenuri cu MAPN.

 "Vin la Înalta Curte fără belele, vin cu pace adică, vin pentru albire. (...) Este o mică îndreptare. Interdicţiile sunt de a alege şi de a fi ales. Oricum nu mă interesează funcţia de demnitate publică, să aleg, să zicem, aşa şi aşa. Să candidez nu mă interesează. Deci nu e mare lucru. Trebuie această reabilitare”, a declarat Becali joi, la ICCJ.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) a decis joi rejudecarea procesului în care George Becali a fost obligat de Curtea de Apel Bucureşti la plata a 30.000 de euro, reprezentând despăgubiri către Florin Talpan. Procesul va fi rejudecat de aceeaşi instanţă.

 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.