Un bărbat a fost trimis în judecată de procurorii hunedoreni după ce l-a atacat pe un altul cu o macetă şi cu un spray lacrimogen, fapta având loc pe terasa unui local. Victima a fost transportată la spital şi a avut nevoie de o lună de îngrijiri medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara a transmis, miercuri, printr-un comunicat de presă, că procurorii au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a unui bărbat, pentru tentativă de omor şi tulburare a ordinii şi liniştii publice.
 
“Din cercetările efectuate în cauză, rezultă că în data de 27.07.2023, în jurul orei 20:00, pe fondul unui conflict preexistent şi al consumului de alcool, inculpatul P.A.I. s-a înarmat cu o macetă şi un tub spray cu substanţă iritantă şi pe terasa cu acces public a unui magazin din satul Sântandrei l-a atacat pe persoana vătămată O.A. care stătea la una din mese”, a precizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara.
 
Anchetatorii au precizat că atacatorul i-a pulverizat victimei “substanţa iritantă în zona feţei şi cu maceta a încercat în mai multe rânduri să-l lovească, ţintind zona superioară a corpului şi capul”. 
 
Victima s-a apărat de lovituri cu un scaun pe care l-a ridicat în mâini între aceasta şi agresor, iar după ce şi-a făcut efect substanţa iritantă a scăpat scaunul şi a dus mâinile la faţă.
 
Procurorii au menţionat că victima a suferit răni la nivelul palmelor pentru care a fost nevoie de o lună de îngrijiri medicale pentru vindecare.  
 
Dosarul a fost trimis Tribunalului Hunedoara pentru soluţionare.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.