Bărbatul din Simeria care a omorât-o pe mama fostei concubine a fost trimis în judecată de procurorii din Hunedoara. Anchetatorii au stabilit că el a încercat să o ucidă şi pe fosta sa iubită.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara au anunţat că un bărbat a fost trimis în judecată, în stare de arest preventiv, pentru violare de domiciliu, omor şi tentativă de omor calificat. 
 
“În fapt, la data de 7.10.2023, inculpatul D.C.D. a pătruns fără drept în locuinţa persoanei vătămate P.M. – fosta concubină, din oraşul Simeria, unde, prin sugrumare cu o sfoară în zona gâtului, lovituri repetate în zona capului şi obturarea căilor respiratorii, în jurul orelor 15.45, a ucis-o pe victima D.M. – mama fostei sale concubine şi, totodată, cu ajutorul unei sfori, a încercat să o stranguleze şi pe persoana vătămată P.M., în jurul orelor 17.00”, au afirmat procurorii.
 
Rechizitoriul, împreună cu dosarul cauzei, au trimise Tribunalului Hunedoara, pentru soluţionare.
 
În data de 7 octombrie 2023,  în jurul orei 17.00, Poliţia Oraşului Simeria a fost sesizată de o femeie de 51 de ani, din Simeria, cu privire la faptul că, în momentul în care a revenit de la serviciu, a observat uşa locuinţei întredeschisă şi l-a surprins pe fostul ei concubin, un bărbat de 47 de ani, în locuinţă. Acesta a încercat să o tragă în locuinţă, posibil cu scopul de a o agresa, însă femeia a reuşit să scape, moment în care bărbatul a părăsit locuinţa şi a fugit. Când a intrat în locuinţă, femeia şi-a găsit mama, o femeie în vârsta de 70 ani, căzută pe podea. Bătrâna a fost supusă procedurilor de resuscitare, însă medicii au fost nevoiţi să declare decesul acesteia.  
 
Agresorul a mai fost cercetat pentru tâlhărie, după ce i-a furat telefonul mobil fostei sale concubine şi mai multe bunuri care îi aparţineau femeii.
 
El a fugit, dar ulterior a fost prins de poliţişti. La vederea agenţilor, el a încercat să fugă, dar a fost prins şi imobilizat, iar unul dintre poliţişti a tras un foc de armă de avertisment.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.