Guvernul a aprobat joi suplimentarea numărului maxim de posturi pentru Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) cu 11 posturi de procuror, 45 posturi de specialist şi 40 de posturi de personal auxiliar de specialitate, economic şi administrativ, rezultând o suplimentare cu un număr total de 96 de posturi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Este o decizie foarte importantă a Guvernului şi îi mulţumesc premierului pentru implicare. Guvernul susţine fără echivoc lupta împotriva criminalităţii organizate, respectând obiectivele asumate prin pogramul de guvernare. Criminalitatea şi corupţia trebuie combătute intens, pentru că evoluţia acestora este invers proporţională cu cea a dezvoltării economice şi sociale”, a afirmat Stelian Ion, printr-un comunicat de presă al Ministerului Justiţiei. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.