Un bărbat de 56 de ani din judeţul Gorj a fost reţinut pentru 24 de ore, după ce şi-a omorât mama în bătaie. El s-a predat poliţiştilor la îndemnului fiului său căruia i-a povestit ce făcuse.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj au anunţat, miercuri, că un bărbat de 56 de ani este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de omor asupra unui membru de familie. 
 
Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property
”În fapt s-a reţinut că în ziua de 18.05.2024, suspectul E.V. a agresat fizic pe mama sa, în vârstă de 81 de ani, în locuinţa acesteia din comuna Crasna, sat Aninişul din Vale, judeţul Gorj, producându-i leziuni care au condus la decesul acesteia. Din concluziile preliminare întocmite de Serviciul de Medicină Legală Gorj, rezultă că victima prezintă multiple echimoze şi escoriaţii faciale, umăr drept şi braţe, antebraţe, coate, mâini, torace anterior, coapsă stânga, ambii genunchi şi gambe, care s-au putut produce prin lovirea repetată cu corp dur, cădere şi compriare cu degetele şi pot data din 18.05.2024, iar cele faciale şi toracice pot să fie în legătură de cauzalitate cu decesul acesteia”, au precizat procurorii.
 
Ei au adăugat că bărbatul a luat legătură cu fiul său, care se află în altă ţară şi i-a povestit ceea ce făcusem, iar acesta l-a îndemnat să se predea poliţiei. 
 
Bărbatul de 56 de ani a sunat la 112, marţi după amiază şi a anunţat ceea ce a făcut. 
El a fost reţinut pentru 24 de ore.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.