Un bărbat a fost trimis în judecată de procurorii din Gorj după ce l-a agresat pe un altul, lovindu-l cu pumnii şi picioarele. Victima a fost supusă unei intervenţii chirurgicale pentru a-i fi salvată viaţa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj au anunţat, marţi, că procurorii au trimis în judecată un bărbat, în stare de arest preventiv, pentru tentativă de omor. 
 
Incidentul a avut loc în 4 noiembrie, pornind de la un conflict recent avut de cei doi la un local din satul Obârşia, comuna Dănciuleşti.
 
Astfel, inculpatul C.E., aflat în stare de recidivă, s-a întâlnit cu persoana vătămată D.I., pe strada principală din satul Obârşia, şi a lovit-o puternic şi în mod repetat, cu pumnii şi mai ales cu picioarele, în zona toraco-abdominală. Astfel, victima a suferit leziuni interne grave care i-au pus în pericol viaţa şi care, fără intervenţia chirurgicală de urgenţă, ar fi dus în mod previzibil la deces, au precizat procurorii. 
 
După comiterea faptei, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar apoi a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.