Un bărbat din judeţul Gorj a fost reţinut după ce şi-a înjunghiat fratele, victima fiind transportată la spital cu răni grave. Ulterior, bărbatul rănit a murit la unitatea medicală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj au anunţat că scandalul dintre cei doi fraţi a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute. 
 
“În seara zilei de 04.02.2024, în jurul orelor 19:00, inculpatul S.M.N., în timp ce se afla la locuinţa de domiciliu din comuna Aninoasa, sat Groşerea, judeţul Gorj, pe fondul unui conflict spontan l-a înjunghiat cu un cuţit pe fratele său – persoana vătămată S.M.M., provocându-i o rană profundă în zona abdominală, care i-a pus în primejdie viaţa”, au precizat reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj. 
 
Victima a fost examinată de un medic legist.
 
“Din concluziile preliminare ale medicului legist din cadrul SML Gorj rezultă că persoana vătămată prezintă o plagă tăiată înţepată, penetrantă, în fosa inghinală stângă, cu interesarea pachetului vascular iliac drept (arteră şi venă iliacă dreaptă) şi mezocolon tranzvers şi ascendent şi hemiperitoneu masiv secundar (circa 2 litri de sânge şi cheaguri). Totodată, s-a arătat că leziunea traumatică poate data din 04.02.2024 şi s-a putut produce prin lovire cu un instrument tăietor înţepător, de exemplu cuţit şi necesită de la producere 35 - 40 zile de îngrijiri medicale”, au transmis procurorii. 
 
Victima a fost transportată la Spitalul Orăşenesc Târgu Cărbuneşti, unde a decedat luni. 
 
Procurorii au schimbat încadrarea juridică a faptei din tentativă de omor asupra unui membru al familiei în infracţiunea de omor asupra unui membru de familie. 
 
Bărbatul urmează să fie prezentat Tribunalului Gorj cu propunere de arestare preventivă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.