Un bărbat a fost reţinut de procuririi gorjeni după a înjunghiat o persoană într-un club, cu un briceag, iar victima are nevoie de peste 40 de zile de îngrijiri medicale. Anchetatorii au precizat că în lipsa unei intervenţii chirurgicale de urgenţă, persoana rănită ar fi putut deceda.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj a transmis, luni, printr-un comunicat de presă, că incidentul s-a desfăşurat la sfârşitul săptămânii trecute şi a pornit de la un conflict între mai multe persoane. 
 
“În noaptea de 19/20 martie 2022, în jurul orei 02.40, în incinta clubului Babylon din oraşul Ţicleni, pe fondul unui conflict spontan intervenit între mai multe persoane, inculpatul P.F. a lovit persoana vătămată G.G.M.D., cu un cuţit tip briceag, în zona abdominală, cauzându-i o plagă înjunghiată. Leziunile traumatice produse persoanei vătămate prin lovire cu un corp tăietor-înţepător cu lama ascuţită, posibil armă albă-cuţit, necesită de la producere circa 40-45 de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare şi i-au pus în primejdie viaţa, în lipsa tratamentului chirurgical aplicat de urgenţă, putând interveni decesul”, se arată în document. 
 
Bărbatul a fost reţinut, luni, pentru 24 de ore, pentru comiterea infracţiunilor de tentativă de omor, tulburarea liniştii şi ordinii publice, portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.
 
El urmează să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.