Un bărbat de 57 de ani pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea a fost prins de poliţişti în comuna Buturugeni, judeţul Giurgiu. Bărbatul încălcase ordinul de protecţie, emis după ce şi-a ameninţat soţia cu un cuţit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”A fost depistat un bărbat, de 57 de ani, din comuna Buturugeni, pe numele căreia Judecătoria Bolintin Vale a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, având de executat o pedeapsă de 3 ani închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de încălcarea ordinului de protecţie emis de către instanţa de judecată”, a transmis, joi, IPJ Giurgiu.

Sursa citată a precizat că, în august 2022, soţia bărbatului a solicitat Judecătoriei Bolintin Vale emiterea unui ordin de protecţie, având în vedere faptul că soţul său, ar fi pătruns în incinta unei societăţi comerciale şi ar fi ameninţat-o cu un cuţit, dacă aceasta nu îşi retrage plângerea formulată împotriva sa.

”Persoana condamnată a fost condusă la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu, unde s-a procedat la întocmirea documentaţiei specifice, ulterior fiind depusă în Penitenciarul Giurgiu”, a precizat sursa citată.

  

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.