Direcţia Generală Anticorupţie anunţă, marţi, plasarea sub control judiciar pentru 60 de zile a lui Bogdan Crefelean, fost şef de cabinet al deputatei Gianina Şerban şi fost membru AUR, prins în flagrant când primea 1.500 de lei de la un alt membru AUR. Traficul de influenţă de care este acuzat a fost sesizat la Call-centerul anticorupţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 23.10.2023, ofiţeri de poliţie din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, au prins în flagrant, în jurul orei 18:20, un consilier la cabinetul parlamentar al unui deputat în timp ce primea suma de 1500 de lei de la un martor,  membru al unui partid politic, pentru a-l trece pe lista de participanţi la un congres ce urma să aibă loc la Bruxelles şi pentru a interveni la membri din structura centrală a partidului în scopul asigurării participării acestuia la congresul respectiv. Anterior, în data de 22.10.2023, în jurul orei 21.00, martorul denunţător sesizase pretinderea sumei de bani apelând Call-center anticorupţie 0800.806.806     ”, a transmis official, marţi, DGA, într-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au pus în mişcare acţiunea penală împotriva bărbatului prins în flagrant, acesta fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă,  fiind luată măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Bărbatul prins în glagrant este Bogdan Crefelean, şef de cabinet al deputatei Gianina Şerban, care a fost exclus, luni seară, din AUR.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.