Fostul procuror DNA Ploieşti Mircea Negulescu, care a fost audiat, joi, timp de peste două ore, la Parchetul instanţei supreme, în legătură cu o plângere depusă pe numele său, a sunat la 112 şi a chemat Poliţia, susţinând că este hărţuit de către jurnalişti. Ulterior, el a depus plângere pe numele unui cameraman, susţinând că acesta l-a agresat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La ieşirea din Parchetul General, în urma audierii sale în calitate de martor, Mircea Negulescu a avut o dispută verbală cu jurnaliştii care voiau să obţină de la acesta declaraţii.

Fostul procuror a cerut să fie lăsat să plece şi s-a certat cu jurnaliştii pe motiv că l-ar hărţui.

”Aţi sărit pe mine. Nu dau niciun fel de declaraţie pentru că nu vreau. Vreţi să mă tâlhăriţi, nu înţeleg?”, li s-a adresat jurnaliştilor fostul procuror.

Ulterior incidentului, s-a întors în clădirea Parchetului General, a avut o discuţie cu jandarmii de la intrare şi apoi a sunat la 112 pentru a chema un echipaj de poliţie.

Poliţiştii sosiţi l-au legitimat pe cameramanul acuzat că l-ar fi împins pe Negulescu şi i-au cerut acestuia să îi însoţească pentru a da o declaraţie, întrucât fostul procuror a depus plângere împotriva sa.

Mircea Negulescu fusese citat de procurori în calitate de martor, pentru a da declaraţii în cazul unei plângeri depuse pe numele său de un magistrat care a fost anchetat în trecut de către fostul procuror, fiind trimis în judecată.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.