Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ Ionel Arsene, dat în urmărire după ce a fost condamnat la şase ani şi opt luni de închisoare cu executare pentru trafic de influenţă, s-a predat în Italia, scrie G4Media, citând surse.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sursele citate de G4Media afirmă că Ionel Arsene a fost reţinut la Bari, in Italia.

Preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ, Ionel Arsene, a fost condamnat la şase ani şi opt luni de închisoare cu executare, în dosarul în care era judecat pentru trafic de influenţă. Decizia definitivă a Curţii de Apel Braşov reduce din condamnarea iniţială, primită la Bacău, care era de opt ani şi patru luni. Arsene nu a fost găsit la adresele cunoscute, fiind dat în urmărire.

Prefectul judeţului Neamţ, Adrian Niţă, a semnat, în 16 martie, ordinul privind încetarea mandatului de preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ al lui Ionel Arsene.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.