Fostul impresar al Alexandrei Stan, Marcel Prodan, rămâne cu condamnarea de şapte luni de închisoare cu suspendare primită la începutul anului din partea Judecătoriei Constanţa pentru că a agresat-o pe cântăreaţă, Curtea de Apel majorând daunele morale de la 10.000 la 25.000 de euro, obligându-l, totodată, pe Prodan să achite cheltuielile de judecată către cântăreaţa pe care a manageriat-o, în valoare de 3.000 de lei, decizia fiind definitivă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Curtea de Apel Constanţa a decis, miercuri, să admită apelul formulat de Alexandra Stan împotriva hotărârii Judecătoriei Constanţa, iar magistraţii au desfiinţat în parte sentinţa apelată, stabilind majorarea cuantumului daunelor morale pe care a fost obligat să le achite Marcel Prodan către Alexandra Stan de la 10.000 de euro la 25.000 de euro.

Instanţa a menţinut celelalte dispoziţii ale primei instanţe dacă acestea nu contravin prezentei decizii. De asemenea, Marcel Prodan a mai fost obligat la plata sumei de 3.000 de lei cheltuieli de judecată către Alexandra Stan şi a sumei de 300 de lei reprezentând cheltuieli judiciare către stat. Decizia Curţii de Apel Constanţa este definitivă.

În 19 februarie 2016, Judecătoria Constanţa l-a condamnat pe Marcel Prodan la şapte luni de închisoare cu suspendarea condiţionată a executării pedepsei pentru loviri şi alte violenţe, acesta primind, totodată, un termen de încercare de 2,7 ani. 

De asemenea, instanţa a decis ca Marcel Prodan să achite către Alexandra Stan daune materiale de 193 de euro şi daune morale de 10.000 de euro.

Decizia Judecătoriei Constanţa nu era definitivă şi putea fi atacată cu apel la Curtea de Apel Constanţa.

Marcel Prodan a fost judecat pentru că, în vara anului 2013, a agresat-o pe Alexandra Stan. Cântăreaţa a fost internată în spital cu vânătăi după ce a fost lovită de mai multe ori de către Marcel Prodan, care în acea perioadă era managerul solistei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.