Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, comentând pensionarea lui Augustin Lazăr, că ”atât de îngrozit” a fost preşedintele Klaus Iohnnis de ideea de a-l revoca pe procurorul general încât l-a convins să se pensioneze.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Atât de îngrozit a fost Iohannis să nu cumva să fie nevoit să-l revoce, încât a aşteptat, şi l-a convins, probabil, să iasă la pensie. A ieşit la pensie Lazăr, un anticomunist convins şi care nu a avut niciun fel de colaborare cu torţionarii comunişti”, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă la Botoşani, Liviu Dragea, comentând pensionarea rocurorului general.

Anterior, în cadrul Conferinţei Judeţene a PSD Botoşani, dragnea a pus că este ”mâhnit” de pensionarea lui Lazăr care va încasa ”o pensie uriasă”.

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul pentru eliberarea din funcţia de procuror a lui Augustin Lazăr, care începând cu data de 27 aprilie se va pensiona.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.