Liviu Dragnea a declarat, joi, că discuţia despre amnistie şi graţiere l-a plictisit deja, acestea fiind ”obsesiile” unora. El afirmă că sunt foarte multe abuzuri în România, oameni condamnaţi pe baza unor proble nelegale, iar statul român trebuie să acţioneze. ” Că va fi această ordonanţă de amnistie şi graţiere, eu nu mă opun”, a spus Dragnea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Pe mine discuţia începe să mă plictisească. Dacă se va da vreodată în această viaţă vă promit că vom discuta fără niciun fel de rezervă sau restricţie. Haideţi să discutăm despre ordonanţele nu fi merele din capul lui Iohannis şi ale altora din opoziţie”, a spus, joi seară, Liviu Dragea, întrebat despre ordonanţa pentru amnistie şi graţiere.

Când i s-a atras atenţia că această ordonanţă este motivul prezenţei lui Klaus Iohannis la şedinţele de Guvern, Dragnea a spus: ”Şi ce face Iohannis dacă vrea Guvernul să dea ordonanţă? Ce face? Merge cu ciocanul la ei, merge cu bâta? Ce face? Le smulge microfonul? Cum poate să blocheze cineva întreg la cap o şedinţă de Guvern şi adoptarea unor acte normative la Guvern?”.

Preşedintele PSD a spus că există foarte multe abuzuri în România şi opameni condamnaţi pe baza unor probe nelegale.

”Am spus şi spun încă o dată: sunt atât de multe abuzuri în România, sentinţe prin care au fost trimişi oameni la puşcărie adoptate ilegal, dosare făcute pe probe ilegale, dosare făcute prin denunţuri obţinute prin şantaj şi ameninţări. Deci oameni care stau nevinovaţi în puşcărie în aşa fel încât este legitimă solicitarea ca să se găsească o soluţie. Că este ordonanţa de amnistie şi graţiere, eu nu am niciun fel de rezervă să vorbesc despre ea. (...) Statul român trebuie să acţioneze. Că va fi această ordonanţă de amnistie şi graţiere eu nu mă opun. Că vor fi alte ordonanţă alte acte normative ceva

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.