Secţia pentru procurori în materia disciplinară a CSM a suspendat dosarul care vizează cercetarea disciplinară a procurorului Popescu Cristian Ovidiu de la Caracal, care a instrumentat dispariţia Alexandrei Măceşanu, a suspendat până la finalizarea dosarului de la Secţia specială.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Suspendă judecarea cauzei privind acţiunea disciplinară formulată de Inspecţia Judiciară faţă de Popescu Cristian Ovidiu, procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, până la soluţionarea în mod definitiv a cauzei ce formeaza obiectul dosarului 2204/P/2019 al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Secţia de Investigare a Infracţiunilor din Justiţie”, a transmis, joi, CSM.

Decizia poate ci atacată cu recurs, în termen de 15 zile de comunicare, la completul de cinci judecători al Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

Inspecţia Juiciară a constatat mai multe nereguli în acţiunea procurorului care a instrumentat iniial cazul Alexandrei Măceşanu, printre care şi faptul că nu a permis pătrunderea în locuinţa suspectului înaintea orei 6.00.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.