Procurorii au deschis un dosar penal pentru combaterea zădărnicirii bolilor, după ce 50 de persoane de la un centru pentru vârstnici din Ilfov s-au infectat cu coronavirus.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 17.06.2020, în evidenţele unităţii a fost înregistrat dosarul penal nr, 3868/P/2020, având ca obiect săvârşirea infracţiunii prev. de art. 352 alin. 1 C.p., constând în aceea că la data de 25.05.2020, lucrătorii poliţiei oraşului Buftea s-au sesizat cu privire la faptul că la adresa din comuna Mogoşoaia, jud. Ilfov, unde funcţionează un cămin de bătrâni, al cărui administrator este numita C.K.C., aproximativ 50 de persoane au fost confirmate ca fiind infectate cu virsul COVID 19”, au trasmis, miercuri, reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea.

Procurorii au pecizat că se efectuează diligenţe în vederea identificării şi testării medicale a tuturor persoanelor cu care numiţii au interacţionat, urmărindu-se stabilirea urmării imediate prevăzute expres de textul de lege.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.