Directoarea Hexi Pharma, Flori Dinu, a declarat, joi, că Dan Condrea folosea de două săptămâni autoturismul cu care a avut accidentul în care şi-a pierdut viaţa şi că omului de afaceri îi plăcea această maşină pentru că era hidramată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întrebată care era starea lui Dan Condrea înainte de accident, Dinu a precizat că acesta era ”abătut şi supărat şi foarte obosit”.

”Nu am primit mesaje subliminale care să indice vreo tentativă de suicid. Maşina aceea era folosită de aproximativ două săptămâni şi a motivat că îi place că era hidramată (avea cutie de viteze automată, n.r.)”, a arătat Dinu.

Directoarea Hexi Pharma a precizat, joi, că i s-au solicitat de către organele judiciare ”documente din contabilitatea firmei şi copii dintr-un program de contabilitate” despre care a arătat că nu ştie la ce vor folosi. Ea a arătat că, anterior, s-au ridicat laptopuri şi că s-au pus sigilii pe câteva dosare.

Referitor la prejudiciul stabilit, Dinu a arătat că nu ştie precis cum s-a estimat suma, dar că ”aceasta coincide cu cifra de afaceri pe ultimii doi ani”.

Întrebată dacă Hexi Pharma deţinea monopolul pe piaţă, aceasta a precizat că, în ultimul an, compania a deţinut aproximativ 20 la sută din piaţă, iar în anii anteriori aproximativ 10-12 la sută din piaţă.

”Toată această creştere a notorietăţii şi cifrei de afaceri este rezultatul trudei şi muncii noastre”, a arătat Dinu.

Ea a spus că Hexi Pharma făcea mereu verificarea eficacităţii produselor distribuite. Directoarea Hexi Pharma a mai menţionat că produsele erau realizate în fabrica Hexi Pharma şi doar materia primă era achiziţionată din străinătate.

Ea a arătăt, totodată, că firma a dispus o expertiză în străinătate, care nu poate fi plătită, deoarece compania are conturile blocate, singurele plăţi ce pot fi făcute fiind cele salariale şi de utilităţi.

”Am vrut să facem teste de compoziţie doar că nu am găsit un laborator acreditat. Am cerut ICECHIM-ului şi aţi văzut şi dumneavoastră ce răspuns ne-au dat”, a mai arătat Dinu.

Flori Dinu a mai spus, referitor la acuzaţiile din presă: ”Niciodată nu am dat bani sub formă de mită sau şpagă vreunui medic în calitatea mea de director al Hexi Pharma şi nici nu mi s-au cerut vreodată”.

”Este un scenariu ce pe mine mă şochează. Nu s-a petrecut vreodată un astfel de scenariu”, a spus Dinu care a precizat că scopul acuzaţiilor respective ar fi acela ”de denigrare”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.